Najnovšie recenzie zo sekcie Podložky do kočíkov
- Funguje a dieťa sa v sedačke tak nepoti
- Chráni aj sedačku proti zašpineniu
Mali sme podobný produkt od inej značky do vajíčka a tento funguje na podobnom princípe.
- Přišlo to co jsem očekávala set do kočárku je pěkný , dobře řešený a kvalitní materiál jsem spokojená. Vše dorazilo rychle a v pořádku děkuji
Som spokojná
Super, obojstranna podložka, dobra kvalita
Ak bol písané aj od iných kupujúcich podložka je dobrá hlavne ten výplň je super iba pri nohe tá čierna časť látky je zla treba to často čistiť.
Vlozka do kocika sa farebne nezhoduje s farbou striesky. Vyzera tak ako keby vyblednuto. Neviem ci to tak ozaj je, alebo je to tym, ze na vlozku je pouzity iny material. Nam to nejak velmi nevadi, tak som to neriesila
Bola som spokojná s tovarom aj s doručením odporúčam každému
- Vzhľadovo pekná podložka
- V kočíku Thule Urban Glide dobre sedí
- Vzhľadovo pekná podložka
- Sedí rozmerovo - hlavne čo sa šírky týka - do kočíka Kinderkraft Grande, na dĺžku je o čosi kratšia ako kočík
- Bavlnená látka sa mi zdá dosť tenká-presvitá výplň podložky
- Koženka na spodku podložky sa na slnku riadne zohrieva, ale to je logika, len som s tým vopred nerátala, tak ma to prekvapilo
Uvidíme ako bude vyzerať po prvom opraní, ale za cenu necelých 13 Eur je táto podložka podľa mňa v dobrej kvalite.
- V kočíku dobre sedí
- naozaj funguje
- do športového kočíka 4baby stinger pro sedí ako na mieru
Som spojna s týmto produktom. Dieťatko je tiež spokojné takže môžem iba odporučiť. Vankúšik veľmi poslúži pokud dieťatko ješte ne sedí samo ale aj pre spánok v karičke.
- Strasne krehke, hned sa to v mieste bezp. pasoch natrhlo
- Nedrzi v kociku dobre, dcerka sa s tym smyka
- Babatko je dostatocne kryte v kociku
Pekná mäkká hrejivá podložka, vyzerá kvalitne. Vyhovuje mi že má otvor a nemusím ju dávať dole pri skladaní kočíka. Synovi sa sedí na nej pohodlne.
Makkucke teplé pohodlné
- Kto nemá polohovateľnú vaničku ako my, tak ocení a zmestí sa aj do užšieho kočíka
Zatiaľ nevyskúšané
Vložka do kočíka prišla fľakatá, myslela som, že sa to vyperie, ale nie, nepustilo to. Po vypraní ostalo vnútro vložky pokrútené. Objednávala som dve rovnaké, jedna je úplne v poriadku aj po vypraní, ale tá druhá.... celé zle!
Výrobok je kvalitný, pekné výrazne farby, univerzálna vložka do kočíka
Zobrazujem 1 - 20 zo 184 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...10 Ďalšie »